Workshop Create Your Own Sandals

Velen keken me ongelovig aan. “Wat ga je volgen?!” Ze hadden me goed begrepen: ik ging een workshop van één dag volgen om mijn eigen schoenen – of beter gezegd “sandalen” te maken. De workshop werd alleen gegeven in Roeselare bij Syntra West, dus dat was wel even rijden. Toch was het het meer dan waard!

Hoewel ik moeite had om een design op papier te krijgen (ik was nl. diegene die nog na een uur aan de leder tafel stond en kleuren aan het kiezen was), tekende ik toch uiteindelijk onderstaande schets:

IMAG0417crop

Dit alles onder de leiding van Natalie Van Lijsebettens, artisanale schoenmaakster (de spelling check wil dit woord aanpassen naar schoonmaakster, dat doe ik even niet), en met de hulp van een lieve dame die de opleiding schoendesign volgt. Geen twijfel over Natalie haar kwaliteiten en ik was meteen verkocht door haar kennis en passie voor schoenen! Kortom, een straffe madam. Ook bewondering voor het geduld dat ze met me hadden bij het kiezen van de juiste kleuren en vormen, ik had nog tal van variaties klaar op onderstaand eindresultaat, maar dit is het dus geworden:

IMAG0354

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.