Over mij…

Over mij … en het ontstaan van de naam voor deze blog.

IMG_5308Mijn naam is Margot en ik vond een super leuk, gezellig, klein winkeltje met dezelfde naam. Niet zo vanzelfsprekend in het zuidelijke Frankrijk (en zeker niet op deze schrijfwijze)!

Maar het winkeltje deed meer met mij dan enkel glimlachen om de overeenkomst met mij naam. Het maakte iets in mij wakker dat al een tijdje lag te slapen (het was er dus al wel). Het winkeltje nodigde mij gewoon uit om naar binnen te gaan: geuren, kleuren en leuke “happy” spulletjes kwamen op mij af en ik kon er maar niet genoeg van krijgen.

Ken je dat gevoel dat je eeuwenlang (oké, geen eeuwen, maar toch wel heel lang) zoekende bent naar iets, maar je weet niet wat. Wel, ik ben heel lang zoekende geweest naar mijzelf, en dat heb ik met periodes nog steeds. Maar hier, midden in Frankrijk, in dat winkeltje kwam ik thuis bij mezelf.

Mijn Folieke is voor mij creëren: unieke, leuke, mooie (en liefst praktische) dingen maken. Daarmee dan ook nog eens andere gelukkig maken, is dan ook een echte kers op de taart!