Mijn eerste (echte) handtas

mijntasDe Standaard Boekhandel … voor mij zeer moeilijk om buiten te wandelen zonder een boek :-). Een paar jaar geleden kocht ik er het boek “Mijn tas” van Elisanna & Fynn: wat een aankoop! Een boek dat me al heel wat plezier heeft geschonken. Ook anderen konden al profiteren van mijn aankoop: ik maakte er al een tas voor een vriendin uit en ik leende het exemplaar ook al een aantal keren uit.

 

 

 

foto 2

Enthousiast als ik was begon ik aan een project, vermoedelijk één van de moeilijkere projecten in het boek, maar dat wist ik pas achteraf. Ik kocht de stoffen – in solden – (ik geloof een 6 euro per meter) in het Stoffenpaleis in Hasselt. De linkse tas maakte ik eerst en kostte me toch wat avonden werk.  De rechtse maakte ik daarna dan wel op één avondje (die clutch is echt één van de eenvoudigste projecten in het boek). Hiernaast beide tasjes op de foto (de rechtse handtas heb ik zelf ondertussen zo veel gebruikt, dat hij redelijk versleten is).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.