Uit de oude doos… mijn eerste tas

tas_zilver

Het nieuwe naai seizoen is weer begonnen. Ik betrap mezelf erop dat ik niet meer weet: is dit nu het vierde jaar dat ik naailes volg, het derde, of misschien al het vijfde? Gelukkig kan ik dit in mijn agenda snel terugvinden. Inderdaad, mijn vierde jaar is dus zo pas van start gegaan!

Ik zou graag wat van mijn handtassen plaatsen, maar ik moet mijn enthousiasme wat intomen: beginnen bij het begin is toch wel aangewezen. Daarom mijn aller eerste tas nog eens boven gehaald. Ver moest ik niet zoeken, hoewel een zeer eenvoudig basismodel, gebruik ik deze tas toch best nog vaak.

De grijze stof intrigeert me nog steeds door zijn speciale structuur, de zwarte stof voor de hengsels is ribfluweel:

dsc_0310

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.