Waar kan ik (betaalbare) naailabels kopen? (deel 2)

Een maand later pas een update! Schandalig :-). Het is niet zo dat de labeltjes zo lang onderweg waren. Integendeel, ze zijn al in gebruik. Alleen… er moet me toch wat van het hart (en dit moeten jullie zeker ook weten):

  • de labeltjes waren niet zo duidelijk gedrukt (kan te maken hebben met mijn kleuren keuze)
  • de labeltjes waren nog niet geknipt!!! Zo zie je maar, en dit ervaar ik zowel privé als op de werkvloer: wat er niet bij staat, zit er meestal niet in. Ik had evenwel nooit gedacht dat ik de labeltjes zelf zou moeten knippen! Alsof je de panelen van een Ikea-kast nog zelf zou moeten zagen, zo voelde ik me dus … een beetje bedrogen.

Met andere woorden: de labeltjes, die ik eerder van mij superlieve familie had gekregen, waren beter in kwaliteit en duidelijker leesbaar. Deze kwamen van Lovely Labels en waren dus wel op voorhand geknipt!

Hieronder de beide voorbeelden: (links Lovely Labels, rechts Cotton Trends)

dsc_0284

2 antwoorden op “Waar kan ik (betaalbare) naailabels kopen? (deel 2)”

  1. Ik heb ook al eens besteld bij Cotton Trends. Ook grote teleurstelling. Heb het velletje met labels ook in de wasmachine gewassen om de duurzaamheid te testen en was nog meer teleurgesteld! Daar geef ik mijn geld niet meer aan.

    1. Hallo, dat bevestigt ook mijn bevindingen. Blijkbaar toch niet zo subjectief dan ;-). Anderen die ervaringen hebben, deel gerust! Ondertussen maak ik ze zelf met gewoon wit katoen en transferpapier. Is wel wat extra werk natuurlijk…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.