Geboorte Cadeautjes nummer 1 & 2

De eerste geboorte cadeautjes die ik gemaakt heb, ondertussen al twee jaar geleden… Een jasje met naam kan alleen maar als er voldoende tijd zit tussen het geboortekaartje en het babybezoekje en dat was voor beiden het geval.

Het eerste voor een jongen: Heel toepasselijk, vader en grootvader in de auto- en vrachtwagen-sector. Het tweede voor een meisje waarvan de slaapkamer in oranje tinten. Beiden gemaakt op basis van project nummer 23 in het boek van Sanne & Riet.

Evernote Camera Roll 20160215 175936    Evernote Camera Roll 20160215 175956     Sanne & Riet Zo geknipt

Materialen:

2 antwoorden op “Geboorte Cadeautjes nummer 1 & 2”

  1. Mooi gemaakt! Da’s ook 1 van mijn favoriete naaisels uit dat boek! Veel succes met je blog trouwens, ik ben trots dat ik mee fan van het eerste uur mag zijn 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.